vineri, 12 iunie 2015

Star Energy - In avantajul tau!

Proiectul Star Energy s-a născut în urma studiului dinamicii pieței de energie din Romania, care a cunoscut transformări substantiale dupa intrarea in vigoare a HG nr. 638/2007, privind deschiderea integrala a pietei de energie electrica si gaze naturale, fapt ce a plasat Romania in randul tarilor in care se poate desfiinta monopolul de pe piata de energie, in avantajul clientilor acestei piete.
În urma liberalizării pieței, s-au deschis noi oportunități si pentru clientii casnici, (majoritatea in necunostinta despre schimbarile actuale și cele preconizate de pe piață) care pot fi informați, consiliati și îndreptati spre alti furnizori, fapt care le va permite economii importante la facturi.
Pentru acestia din urmă s-a avut in vedere si evoluția viitoare a prețurilor de energie care includ o componentă reglementată ce se va regăsi treptat intr-un procent din ce în ce mai mic, centrul de greutate în stabilirea prețului energiei electrice găsindu-se pe componenta concurențială, fapt ce va determina creșterea prețului facturilor.
În multitudinea de clienți casnici, este de așteptat, ca la nivelul întregii țări, să existe un număr substanțial de persoane care, înțelegând noul context al pieței de energie, vor căuta soluții în avantajul lor, prin Avantaj Energy SRL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu